måndag 9 oktober 2017

Stockholm Scrapmässa och Träff 2017

Hejsan!
I helgen var jag iväg på scrapbook träff i Stockholm, jag kom hem betydligt fattigare men jag hade väldigt trevligt. Träffen var lördag-söndag och jag tror att det var runt 100 pers där. Det var även tre scrap butiker som sålde massa fina saker och körde demos.

Jag körde med min fina verktygslåda som jag köpte till förra pysselträffen. Förra gången tog jag både med mig saker till att jobba på mitt album och för att göra lite Mixed Media i min Art Journal, men jag tyckte att det blev lite mycket saker att ta med så den här gången tog jag bara med mig mina "bas" saker och två scrapbook kit från Hip Kit Club så jag kunde jobba lite med mitt album.

Jag måste säga att jag var väldigt nöjd med min packning. Efter helgen kände jag inte att jag hade tagit med mig nåt som var onödigt eller något som jag inte använde. Dock visade det sig att jag använde upp mina foton lite för snabbt så till söndagen tog jag med mig lite saker för att göra lite kort, vilket fungerade bra.

Dag 1:

Jag satt vid ett jätte bra bord. Det var fyra lite mindre bord i en klunga för sig och eftersom borden var för små för två fick man ett bord var. Mitt emot mig satt en jätte trevlig kvinna som var jätte duktig på mixed media så vi fick massa tips.

Precis vid uppstart kl 9:


Dag 1's färdiga projekt:
Det blev fem sidor 12x12 project life, två stycken 12x6 project life sidor, två 12x12 lay outs, en 10x8,5 lay out och två kort första dagen.

Sponsorgåva!

Dom hade två stora lotteri, en var dag, och jag vann båda dagarna! Jag vann ett stämpel set och en die. Ibland har man tur. 

Dag 2:


Det var som sagt tre butiker på plats!
Ett av söndagens kort:

 Så här såg det ut när jag packade upp efter helgen!
Det är en liten rolig jämförelse med den första bilden från min packning till mässan. Jag shoppade en hel del om det inte fram gick!Det här fick jag med mig efter helgen!

Och alla mina projekt!
Det blev inte riktigt lika produktivt som förra mässan, men då stannade jag längre på kvällen. Jag träffade några trevlig kvinnor som både i närheten av mig så jag fick åka med dom, vilket var otroligt snällt!

Jag är redan sugen på nästa träff! Dock är det lång tid kvar till maj.

Tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar